Τα δωματια

Τα δωμάτια μας χτίστηκαν το 1987 στο παραδοσιακό στιλ των νησιών και ανακαινίστηκαν πρόσφατα. Βρίσκονται στο καλύτερο σημείο της Καλύμνου, στο Μασούρι που απέχει περίπου εννέα χιλιόμετρα από το κεντρικό λιμάνι και την πόλη.

Μια όμορφη παραλία βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα διαμερίσματα, δίνοντας σας την ευκαιρία να απολαμβάνετε τη θάλασσα και τον ήλιο όσο συχνά θέλετε. Η μετακίνηση σας από και προς την πόλη είναι δυνατή με αστικά λεωφορεία και ταξί. (η στάση του λεωφορείου είναι ακριβώς έξω από τα στούντιο μας).

Κάθε διαμέρισμα είναι επιπλωμένο, με ένα WC και ντους και όλα τα απαραίτητα μαγειρικά σκεύη και εξοπλισμό (Wifi, ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα, ντουλάπια, σεσουάρ κλπ.). Υπάρχει ένας ηλεκτρικός ανεμιστήρας σε κάθε διαμέρισμα, καθώς και κλιματισμός ο οποίος λειτουργεί όλο το χρόνο. Στο μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα, που διαθέτουν όλα τα διαμερίσματα, μπορείτε να απολαύσετε την γραφικότερη θέα του νησιού με ένα ηλιοβασίλεμα που θα σας κόψει την ανάσα!

Νοέμβριος - Δεκέμβριος - Ιανουάριος - Φεβρουάριος 25€

Μάρτιος - Απρίλιος - Μάιος - Ιούνιος - Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβρης - Οκτώβρης 30


Χρήσιμες Πληροφορίες

Αεροδρόμιο υπάρχει στην Κάλυμνο για πτήσεις εσωτερικού. Απευθείας πτήσεις charter είναι διαθέσιμες στην Κω από και προς τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Από το αεροδρόμιο, σε 10 μόλις λεπτά με το ταξί θα βρεθείτε στο λιμάνι του Μαστιχαρίου, όπου πλοία για την Κάλυμνο αναχωρούν αρκετές φορές την ημέρα.

Σε 20 με 50 λεπτά θα βρίσκεστε στο λιμάνι της Καλύμνου.

Μεγαλύτερο πλοία για Κάλυμνο αναχωρούν από τον Πειραιά, το λιμάνι της Αθήνας, τρεις φορές την εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα μας βρείτε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε.

Δωμάτια & Θέα